" Arvostettu yhdysvaltalainen musiikkilehti Rolling Stone on arvioinut Guns N' Rosesin Chinese Democracy -albumin. Lehden mielestä 14 vuotta pakerrettu uusi gunnarialbumi on loistava, rohkea ja tinkimätön.
tyhja.gif
tyhja.gif

Levy muistuttaa arvion mukaan hämmästyttävän paljon vanhaa Guns N' Rosesia, eniten kuitenkin vuonna 1991 julkaistuja Use Your Illusion -albumeita.

Rolling Stone pitää Chinese Democracy -levyä täysin ainoan alkuperäisjäsenen Axl Rosen luomuksena, jonka seurauksena äänimaailma on aiempaa huomattavasti suurempi. Yleisarvioksi Rolling Stone antaa levylle neljä tähteä.

Chinese Democracyn tekeminen aloitettiin vuonna 1994, ja se on tiettävästi maailman kaikkien aikojen kallein albumi. Levyn arvioidaan maksaneen yhteensä noin 13 miljoonaa dollaria.

Albumin virallinen julkaisupäivä on 23. marraskuuta. "

Näin siis kertoo yle uutisten musiikkiosasto. No, onhan tätä kyseistä albumia odoteltukin jo aikast kauan. Itse oon oottanut sen ilmestymistä lähes 9 vuotta. Tulee kyllä olemaan mielenkiintoista kuulla mitä Axl on saanut aikaan. Nimikkobiisi 'Chinese Democracy' julkaistiin singlenä ja voin sanoa, että jo sen perusteella kannattaa hankkia tämä aarre käsiinsä.